søndag 6. november 2011

"Bli ferdig med prosjekter"- tid!

De to andre gangene jeg har gått gravid har jeg fått en sånn trang til å rydde og sortere i skuffer og skap. Det er vel en del av reirbyggerfasen kanskje? Intet unntak denne gang. Jeg skal ikke skryte på meg rydding akkurat, men planer som har ligget på vent, har jeg fått unnagjort. Og deilig er det rett før julestria, og ny baby etter nyttår!

Prosjekt prioritet nr 1: male dukkehuset som Nathalie fikk til bursdagen for snart to mnd siden. Nathalie fikk et hjemmelaget dukkehus av morfaren sin, laget i mdf og hobbyplater. Siden det kom umalt, måtte vi ta den saken i egne hender. Så jeg og Nathalie har malt huset hvitt, svart tak og lilla og rosa rom inni. Til vinduer og gulvtepper googlet jeg bilder på nettet som jeg printet ut, og limt på med decopage. Og nå har barbie med venner flyttet inn;-)Prosjekt nr 2: Strikke dress til minsten. Jeg kjøpte garn for mer enn et halvt år siden, og da dabbet strikkelysten av, så prosjektet ble aldri påbegynt. I midten på september tok jeg meg selv i nakken og startet på dressen, og nå har jeg omsider fått strikket stolpene og satt i knapper. Godt å bli ferdig med den også før jul:-)


Prosjekt nr 3: dilla på lilla! Jeg har jo gått å grublet på et lilla maleprosjekt på Nathalie sitt rom en stund. Så nå var det på tide å få fingeren ut! Kjøpte en lekker lillafarge i den nye malingen til Jotun lady (den matte). Fantastisk overflate, og fantastisk lett å jobbe med. Trengte bare to strøk for å dekke den milkshakerosa veggen som var der. Ny liftgardin fra Kid måtte også til. Storfornøyd med resultatet! Og med bildelister blir det så fint, heldigvis kom snekkerbror og hengte de opp. Nå venter jeg bare på en søt knaggrekke jeg har bestillt i casa interiør, som også skal opp på den lilla veggen.


Det siste prosjektet jeg endelig fikk unnagjort (som var veldig fort gjort når man kom i gang): Tavle malt med tavlemaling. Jeg har gått å undret hvor og hvordan jeg skulle få gjort dette, men nå fikk jeg en ide om å bruke det ene hjørnet på kjøkkenet, som egentlig bare er et ubruklig hjørne! Tapet opp med maskeringstape, og penslet først horisontalt og så vertikalt. Ferdig! Så da er ukesmenyen skrevet opp og ukens aktiviteter. Pluss noen sommerfugler som prinsessen tegnet på. Godt med alt som er gjort, eller hva?;-)

Så da kan man jo bare sette seg i godstolen, og fortsette på det nye strikkeprosjektet! Planene er mange på den fronten, så det er jo bare til å la pinnene gå;-)

2 kommentarer:

veronica sa...

Hjelpe meg!!! Går det an å være så effektiv og gravid med to små, jobb, et hjem og mann!! I need some inspiration:-)
Hatten av!
Klem

Rita sa...

hehe, går jo fort når ein først sette i gang;-) Må jo bare bruke den tida man har fornuftig, så går det så bra atte;-)