tirsdag 14. august 2012

Lesekrok

Etter en lang og deilig sommer,  kommer vi litt og litt tilbake i hverdagsrutiner. Tidligere i sommer lagde jeg meg en lesekrok, i et hjørne oppe på loftet, som var litt vanskelig å bruke til noe annet.


I utgangspunktet var ønsket en firm living wallsticker , som ser ut som bjørkestamme(birch). Pluss en accapulco stol. Stolen er altfor dyr for min lommebok, så da endte jeg opp med en occean stol fra åhlens. Utrolig god å sitte i! Åhlens butikken her hadde den ikke inne i sortimentet, men takket være supergod kunderservice, fra servicesenteret i Sverige, så sendte de stolen hit, selv om de i egentlig ikke sender varer mellom butikker. Det kaller jeg service!


Og siden jeg liker billige og bra løsninger, endte jeg heller opp med å male bjørkestammer, i stedet for wallstickers. Svart veggmaling hadde jeg stående, så det første jeg gjorde var å tegne streker , med en vater.Deretter tegnet jeg bjørkestammer a la ferm living stil, og malte tilslutt oppå. Enkelt og billig! Nå mangler jeg bare et lite bord, skulle nesten hatt en liten trestubbe, for å gjennomføre stilen;-)


Lesestoffet ligger klart. Ikeakatalogen kommer nok til å bli mye bladd i, som vanlig;-D. Boka fikk jeg til bursdagen min, så da er det bare til å starte på den når høstmørket faller på. Nå nyter jeg sommeren i fulle drag.

5 kommentarer:

Vibeke sa...

herlig lesekrok du har her! kreativ ide og male stammene selv, mulig jeg må prøve meg på det!:-)
Smil fra Vibeke

Rita sa...

Takk for det. Veldig enkelt å male, så angrer ikke på det valget;-)

lek med Kontraster sa...

Heldige deg!!! Som har fått Åhlens-stolen tilsent fra Sverige. Wow! Jeg har ønsket meg denne en stund nå og må nok vente til de får igjen i januar. Fikk nemlig også beskjed om at de ikke sender mellom butikker.

Hadde et eget innlegg for litt siden:

http://solkvinnen.blogspot.no/2012/07/hangup.html

Håper du får en super onsdag!

Takk for titten. Kommer tilbake hit! :)

-Vigdis-

Veronica (Villa Wegner) sa...

Så lekkert! du har nå alltid vært så flink til å tegne. Så du må jo bare komme hit med vater og svartmaling;-)

modernestil sa...

IMPONERT!!!! du e kjempe dyktig og flinke. Såg skikkelig bra ut. Og heldige du som klarte å få stolen tilsendt hertil, bare (pittelitt) missunnelig.
Goe dag øsnke eg deg.
Klemmen Ann Helen