torsdag 12. april 2012

Kanskje kommer våren?

Ser jammen meg ut som våren er litt forsinket i år, men den som venter på noe godt :-)... I fjor fikk vi ikke engang brukt hagemøblene, men i år må det vel bli litt sommer vel? Jeg har veldig lyst å ha en møbleringsplan over terrassen i år, siden vi har en stor terrasse som er vanskelig å møblere. Jeg har plan om å dele den litt opp ved hjelp av store urner med planter i. Så i dag ble det litt tegning og planlegging.

Skal blant annet ha 3 tuja smaragd, som deler av terrassen, og vi får en egen lekedel m bla trampoline og en liten sandkasse. Ellers har jeg veldig lyst på store pelargonia i sinkpotter. De skal være i en sart rosa har jeg tenkt...    I love pink ;-) Håper jeg får det til så skal jeg legge ut bilder av resultatet når sommeren kommer  :-)

 Tuja smaragd fordi den er mye finere enn tuja brabant, og fordi jegvil ha vintergrønt.  Pelargonia fordi, de er fantastisk fine. Håper bare ikke det blir en våt sommer, siden de råtner lett...

1 kommentar:

modernestil sa...

Så lurt å tegna opp korleis du vil ha det, slepper nok ein del impulskjøp då. Liker tanken din med å ha store urner på terrassen. Glede meg til å sjå resultatet. Eg har valgt å gi deg ein blog award inne på bloggen min, og den får du fordi du fortjener det. Ønske deg ein tipp topp søndag.
Knip