fredag 27. april 2012

Loppeliv!

Neida, vi har ikke fått lopper. Ikke sånne klø lopper hvertfall, men noen bruktfunn, såkalte lopper, har vi ;-) Her er en godt brukt stol som har fått litt hvitmaling, og gjør god nytte på storesøsteren sin rom.( I bakgrunnen står en skuvseng som skal males og flyttes inn på Lukas sitt rom. Den er under "avmotting", så det er enda en uke til før den kan males... argh! Men godt å bli kvitt motten da, før en maler:-))

Fin??!

Ellers har jeg begynt å pusse opp rom til de to minste som må dele rom. Men det er jaggu ikke godt å få ting gjort, når mini ikke vil sove. Hvorfor har jeg sånne unger som ikke vil sove??? Så i dag har Linnea vært med meg å malt litt på barnerommet. (sensemaling sjølvsagt). Gode tips for rutiner og soving på snart 4 mnd gml baby, mottas med takk;-)1 kommentar:

Venke Synnøve sa...

I vogna ute på trappa? Eg huske eg gjekk fram og tilbake i tunet her og trilla, og han sov ikkje lenge, men nå(1 år) legg eg han berre ut, og så søv han ein time(sjølv om eg syns han kunne sove i 2 timar;) ). Håpe sovinga ordne seg snart! Ha ei fin helg!