lørdag 25. februar 2012

Joda, så det så....

Norgesglass kan brukes til så mangt, både som vase og kjekskrukke!

Lørdag og fint vær = gubben på hyttebygging. Travelt sånne dager, men heldigvis har jeg en mamma som trår til. Hun tok Lukas og Nathalie med seg ut i sandkassen, og da måtte de jo få litt nysteikte pannekaker til å kose seg med!

Så må jeg jo vise fram mine nye bryn, øyenbryn altså. Har fått tattovert øyenbryn, og om et par uker ser man det endelige resultatet. Men gøy å fikse seg litt da:-)

Skrytebilde av smiledukkå mi...

Ha en deilig helg!!!

tirsdag 21. februar 2012

Ja vi elsker KARNEVAL!!!


Gleder meg til hvert år det er karneval i barnehagen hehe!! I år ble det Ole brumm (som Nathalie brukte når hun var mindre) og heks! Ingen prinsessefakter i år, selv om mammaen svært så gjerne ville lage barbie... neida, snuppeline ville være heks! Så da klipte vi av mormors selskapskjole, lagde hakker nede,som heksene har på kjolen. Det vi klipte av på lengden lagde vi kappe av. Under kjolen er pappas oransje t skjorte. Sminke og tuppert hår er jo selvsagt når man er heks;-) Ole Brum ble ganske enkelt uten sminke, gutter på 2 år er nemlig ikke så veldig intressert i det;-)

fredag 17. februar 2012

Hus til ting og tang


Et gen som har gått i arv fra min mann og til min eldste datter, er samlegenet! Hun samler på absolutt alt av småting, ingenting går i bosset. Ikke uten at jeg (som absolut ikke lider av samlemani, mer kastemani), lurer meg til å kaste pinner(!), tomme kindereggballer, punkterte ballonger osv... Lenge har jeg tenkt på at en settekasse kunne nå fått plass til noen av de fine småtingene da.. Og plutselig en dag kom jeg over noen søte settekasser på kremmerhuset. Jeg malte den hvit, og med litt mønstret ark og decopage ble den ganske så søt på jenterommet :-)

tirsdag 14. februar 2012

Valentines day!


Vi pleier ikke kjøpe noe til hverandre på denne dagen, men en liten oppmerksomhet er vel bare koslig på en ellers så grå dag? :-) En liten sjokolade til ettermidagskaffien, til min kjære, og to små sjokolader til mine søte små. :-)

lørdag 11. februar 2012

Deilig thaisuppe

Denne må bare prøves! Forholdsvis rask og lage, å kjempegod!

Bilde fra mega, oppskriften kommer også fra en reklame fra mega.

1 pk svinekjøttdeig el kyllingkjøttdeig
1 gul løk, hakket
2 hvitløksfedd
olje til steiking
1-2 ss red curry paste
1 boks mager kokosmelk
8 dl vann
2 paprika
1 pk sukkerterter
4 vårløk
2 ss soyasaus
2 ss limesaft
salt og pepper
Koriander til pynt ved servering

Brun kjøttdeig, løk og hvitløk i olje. Tilsett curry paste, kokosmelk og vann. Kok opp. Skjær grønnsakene i biter og ha dem i suppen. Kok i 4 min. Smak til med soyasaus, limesaft, salt og pepper. Dryss over koriander og server. Server med et godt brød. Nammmmm!!!

fredag 10. februar 2012

Klar for helg...snart

Etter en uke med syk liten gutt, og travle dager, er ungene tilbake i barnehagen og jeg har mye å ta igjen. Skal jo gjøre alt de 3 dagene de to eldste er i bhg, så nå ligger jeg litt etter:-P  Men på tide med et blogg innlegg her nå, tenker på det hver dag men får jo aldri satt meg ned.

Før jul kom mamma med noen norgesglass til meg, syns de tar seg godt ut på kjøkkenbenken med diverse "frø" oppi;-)


Shopping i dag; nye lommebøker til meg selv og eldste jenta. Fra Azzesorice <3


Og morsdaggave til meg selv, mulig litt i overkant.... gubben kommer til å dåne, men helledussen, syns jeg fortjener den jeg :o)
Kitchen aid blender!!! Juhu!! Var jo på tilbud hehe. Og selvsagt er den rød, må jo matche kitchen aid kjøkkenmaskinen ;-)

Og noen bilder av de to yngste skjønningene mine...
Lukas og Linnea
Linnea; mammas lille lykketroll:-)

fredag 3. februar 2012

Salg!

Jepp, jeg havnet borti salg hos benetton. 70% på alt! Måte spørre om de skulle slutte av hihi, men de skulle heldigvis ikke det. Og nå så fine klær blir satt ned så går man ikke tomhendt ut av butikken...
 (dumme bildet som ikke vil komme rett vei i innlegget..jaja...)

Kjøpte 3 bodyer til Linnea i forskjellige str, en kjole, en tynn ullue til Nathalie, og skjorte og vest til Lukas. Så har han antrekket klart til barnedåpen hvertfall. Ordinær pris for herligheten var 1223 kr, jeg betalte 367 kr.    :-)