lørdag 13. august 2011

Lilladilla

Etter 4 uker uten jobbing begynner hjernen å jobbe med hva som kan oppgraderes på hjemmefronten... å de siste dagene har jeg grublet på Nathalie sitt rom... om vi skal male i nye farger. Lilla kanskje? Nå er det hvitt og en milkshake rosa fondvegg. Interiørmessig går det mye i rosa, hvitt og litt lysegrønt. Men nå er hun jo så stor at kanskje vi må oppgradere rommet litt??:-P
Egentlig håper jeg at det dukker opp en jobb til meg så jeg slipper å pusse opp hehe:-D. Men visst jeg må gå hjemme mens småingene er i barnehagen, må jeg jo gjøre noe! Hun har stort rom da, så jeg er ikke redd for at romfølelsen minker selv om veggfargene blir mørkere. Møblene er hvite også.. Innspill??

5 kommentarer:

anne-linn sa...

Alltid kjekt med litt forandring da!! Eg har ikkje så mye erfaring med farger, så vet ikkje heilt ka eg ville gjort. Men tror kanskje ikkje eg ville ha valgt så mørk farge... Krysse fingrene for at det dukke opp ein jobb te deg!!!

Rita sa...

eg e veldig glad i farger da, og dei kvite møblene komme jo litt mer fram og då... det så e verst e jo å måtte rydde ut alt rotet t snuppå. Hu e jo ein samlar av dimensjonar...

♥Ninas hjem/Super-Lille♥ sa...

Snuppa her har og dilla på lilla :)
....men fortsatt glad i rosa også.

Legger ved noen linker til fine ting :)

1) http://www.medudsigt.dk/shop/tapet-bazaar-211c1.html

2) http://www.car-moebel.de/docs/shop.aspx?domid=1087&id=38013&aid=197281&cid=876

3) http://www.louisogludvig.dk/shop/lysekrone-i-super-595p.html

Veronica sa...

Hei Rita,
Pusse opp allerede? Du har jo helt nytt hus! Hahaha! Hvordan lager du de fine bilde-collagene? Jeg må lære meg det snarest!
Begynner på jobb i morgen jeg... Du da?
Klem

Rita sa...

jaja, hatt fri i 4 uker vettu, krible i fingrene:-D. Collage er enkelt, last ned photscape, så klarer du det i en fei! Jeg begynner på jobb mandag faktisk. Vikariat ut oktober i første omgang, men det er storveis for meg det;-) Me får treffes snart. Hadde vært kjekt å sett huset dokkas:-)