fredag 22. april 2011

Den store påskeeggjakten!

Skjærtorsdag, og Nathalie finner et brev fra påskeharen, på stolen sin. Påskeharen har lagt ut poster, som Nathalie og Lukas må leite etter for å finne veien til påskeggene.......

Postene var bilder av kjente ting på eiendommen som hun måtte finne, for å finne neste post.

Og påskeeggene, de låg i lysthuset. Kjempestas med påskeegg, og at  påskeharen hadde vært her. Vellykket med andre ord;-)


Etterpå satt vi oss ned å koste oss i sola, hang opp telt og hadde masse puter som vi kunne sole oss på. Deilig, deilig!!!

3 kommentarer:

★ Ninas blogg og Super-Lille ★ sa...

Vittig, akkurat det samme skal barna få når de skal til mormor i morgen :)
Har lest boken om Lotta og påskeharen, så snuppa ble så VELDIG interessert i denne påskeharen.

Rebecca sa...

Haha så koselig. Du er så flink! Vi skal på påskeegg jakt i morgen. Tenkte jeg skulle lage noen poster i kveld jeg også.

Men nå har hele påskeharehistorien fått en ny vri her i huset. Jeg har ei skikkelig snopsnoker som finner alt jeg gjemmer bort, så nå har det blitt til at hun vet at det er jeg som kjøper snop til påskeharen, så kommer han for å gjemme det bort ;) Hadde helt ærlig trodd at hun begynte å bli litt stor for hele greien, men der tok jeg grundig feil. Man skal ikke kimse med påskeharen :)

Rita sa...

PÅskeharen lever i beste velgående!!:-D

Nathalie var i ekstase etter at de hadde sett påskeharen (ørene) gå forbi vinduet i barnehagen, når de hadde samling, men hun mener at det må jo være flere harer, for det er jo alt for mye arbeid for EN hare, å gjøre dette for alle barna!! hehe:-D