fredag 15. april 2011

Påskeegg i flere varianter

Påskepynt er noe vi ikke har så masse av her i huset. Når det er påske liker jeg å ha påskeliljer og tulipaner som pynt, og litt egg selfølgelig.

Påskeegg som Nathalie har malt. Jeg har skrevet på navn og årstall, så her henger egg som hun malte når hun var 2 år, 3år og 4 år. Syns de er kjempefine! Hadde forventa at de skulle bli brune og grå av maling som ble blanda, men hun er nøyaktig i arbeidet sitt denne frøkna her:-DÅ så har jeg et egg fra India. Tror det er laget i pappmasje, håndmalt og lakkert. Kjempenydelig! Men det lukter utrolig rart inni, så det er ikke så mye snop i dette egget da...


Og her er enda et nydelig egg fra Romania. Dette er et vanlig hønseegg, håndmalt og dekorert med voks. Aldeles nydelig håndarbeid!


Å så tilslutt...påskeegg dekorert av Nathalie 2år... så skjønt! Maling, glitter og en sommerfugl. Enkelt og lekkert!!

6 kommentarer:

Rebecca sa...

Helt siden Maja var liten, har jeg også alltid tatt vare på et egg og skrevet navn og dato. Det var like stas hvert eneste år å ta dem frem. Men en påske vi skulle hente dem, var de kommet i kontakt med fukt og alle eggene var myglet. Kjempe trist! Så jeg er nødt til å begynne på ny, og de skal heretter få hedersplass i skapet på kjøkkenet til neste påske ;)

Ha en kjempe god påske Rita og kos deg med familien.

Rita sa...

Å nei, så utrolig kjedelig!! Er mest redd for knusing jeg, men der ser man jo at andre ting og kan skje! Håper de neste årspåskeegg holder seg fine då, Rebecca;-)

God påske til deg og dine og:-)

veronica sa...

Mange koselig innlegg på bloggen din og gode tips til en uerfaren mor:-)Gleder meg til min lille kommer hjem med selvlaget påskepynt.

Ha en nydelig påske!

Rita sa...

Ja, det e kjempekos med det de lage sjøl.:-)

Goe påske t deg og Veronica:-)

anne-linn sa...

Så mange fine egg!! Kjekt å se andre (kjøpe)egg enn de vanlige med harer og kyllinger på! Jeg samler også på eggene jentene kommer med fra bhg. Flinke N er å male egg da!!

Rita sa...

De utenlandske eggene, er egg jeg har fått i gaver, så det er litt kjekt, da betyr noe spesielt liksom;-)