tirsdag 19. juli 2011

Middagstips!

Visst man har rester av ris er det supert å lage stekt ris til middag. Superenkelt og godt. Først rører man sammen tre egg og steiker de på panna eller i woken som en pannekake. Denne skal skjæres i strimler etterpå. Jeg syns det er mye enklere å bare lage eggerøre så det gjør jeg;-D Så steikes bacon skjært opp i små biter (eller kylling, skinke eller hva annet man måtte ønske), vårløk, erter og ha tilslutt oppi risen. Salt og pepper etter ønske. Eggerøren har man oppi rett før servering. Jeg liker også og riste litt sesamfrø i en tørr panne og blande disse i. Kjapt, godt og enkelt. Server med ketchup til ungene som vil ha det, eller sweet chilisaus til de voksne. God middag:-)

2 kommentarer:

anne-linn sa...

Mmm! Godt tips! Det ska eg jammen meg prøva :)

Veronica sa...

Takk for tips, snille deg!
Disse skal jeg skrive ut og prøve:-)