tirsdag 6. september 2011

Bursdagsforberedelser

Ja da har vi snart en femåring i hus, årene går fort!! På lørdag skal vi ha barneselskap, og forberedelsene er i gang. Dagene er så travle og det er alltid så mye å gjøre, så det som kan gjøres i god tid, må gjøres. Sjokoladekaken er bakt og står i frysen, den pynter vi på fredag. Og derfor har jeg sortert (!) nonstopene etter farger. Tenkte det kunne spare meg litt tid fredagskvelden, hehe. Ble melkesjokolade nonstop for de hadde mest jentete farger:-P

Oppskrift på skumkake har vi fått tak i også. Spent på den, siden det er år og dag siden jeg har laget det.

Og så skulle jeg jo ønske at snuppa mi var superglad i pølser som alle andre barn....( for det hadde vært enklest for mor..) men hun vil ha fisk i bursdagen sin. Det ville hun i fjor også, og da fikk jeg dårlig samvittighet når hun ikke fikk det, så i år må vi kanskje prøve. Så derfor tenkte jeg at kanskje frityrsteikt fisk og pommes frittes hadde vært noe for de fleste unger. Jeg har aldri prøvd å lage det, men husker at jeg likte det godt som barn når mamma lagde det. Så tenkte kanskje jeg skulle prøve litt frityr i dag, for å se om det er noe som jeg får til.

Godteposene laget jeg til i går, så er de også klar. Sitter å ser på ballongpakkene, men det er jo littegranne tidlig å blåse opp ballongene 4 dager før hehe;-)

2 kommentarer:

Veronica (hjelpjegerblittmamma) sa...

Hehe! Regner ikke med at det mangler noe når den store dagen er, kjenner jeg deg rett! Jeg må bli flinkere å planlegge ser jeg. Hahaha!
Siste-lite-mamma er nok ikke det beste.
Ha en flott uke!
Klem

Rita sa...

God planlegging e halve jobben vettu! Å så har eg vel lert av dei gangene eg har måtte tatt natten t hjelp for å få ting gjort...;-)