onsdag 9. februar 2011

Tupperwareparty!!

I går var det tupperware selskap her i huset. Er vel noen år siden sist, og jeg måtte ha et party for å sikre meg denne:

Kjøkkenmaskin uten strøm:-D Ser for meg at det ska bli utrolig praktisk å ha på hytta når den er ferdig... Den kan kutte grønssaker ++, vispe krem, og jeg har fått tips om å lage is i den på en veldig enkel måte. Quikchef3 heter den og er tilsalgs i katalogen, men kun i rødt. Denne i svart og blank kunne man bare sikre seg i januar på en eller annen måte, eller som takkegave nå i februar i uke 5 og 6. Så da måtte jeg altså ha et party da.:-) Kjempekoslig ble det, og jeg hadde ikke forventa at folk skulle handle noe særlig, men det gjorde de og jeg fikk ekstra takkegave!! En spagettiboks med porsjonsåpning, gøy!

Å så handla jeg litt selv også da... det ble et pizzahjul, hvor en kan skifte hjul til å skjære i deig når en feks lager horn. Å så ble det en microboks som skal være genial til å lage middag i. Grønnsaker og kjøtt i hver sin "etasje" i boksen, vann nederst, så dampes det i microen og middagen er ferdig. Ser for meg at det blir superpraktisk når jeg begynner på jobb. Bare komme hjem, ha alt klart i boksen kvelden før, sette boksen i microen og pling så er middagen klar! Liker lette løsninger;-)!! Den såg veldig stor ut, men den passet faktisk akkurat i den bittelille microen vår. Gleder meg til å få den:-)

2 kommentarer:

Monica Jensen sa...

Tupperware har masse fint! :D Jeg er selv konsulent! :)

Rita sa...

så gøy! Jeg har et helt skap fullt av tupperware... favoritten for tiden er de ildfaste formene! HAdde grønnsaker og laks oppi en av de formene i går, og det ble så mye bedre enn vanlig ildfast form!